Opslag
OPSLAG VEDR. HALVMARATHON 6. AUGUST 2017

Hej Træskibsforeningen i Aarhus, 

 

I Aarhus 1900 A/M er vi i perioden 27/7 til 6/8 arrangør af EMACS 2017, EM i atletik for Masters. Denne store begivenhed er en del af fejringen af Kulturhovedstadsåret og sker i et samarbejde med Aarhus Kommune. 
I forbindelse med mesterskabet kommer der ca. 4.000 udenlandske atleter til byen og søndag den 6. august afsluttes eventen med et stort åbent halvmaraton i Aarhus gader.

Dette halvmaraton afvikles KUN i år, og er lavet i og omkring midtbyen for at vise vores smukke by frem for de mange udenlandske deltagere – foruden naturligvis alle de danske. Vi forventer ca. 3.500 deltagende løbere.

Løbet starter kl. 9.30 fra Ceres Park og vi forventer sidste løber i mål kl. 12.30.

I forbindelse med halvmaratonløbet løber deltagerne i jeres område og vi kan godt regne ud, at det desværre nok kan give lidt adgangsbesvær for jeres kunder/besøgende. Vi lover at gøre alt for at vores event påvirker jer mindst mulig.

Med 3.500 deltagere vil ”menneskehavet” ikke blive massivt i hele afspærringsperioden og det vil være muligt at krydse ruten til fods eller med cykel, men der vil være afspærringer som forhindrer kørsel på ruten. Lige så snart sidste løber har passeret vil vejene blive genåbnet.

Vores frivillige er instrueret i at udvise fleksibilitet, men de SKAL også tage vare på løbernes sikkerhed og vi forventer derfor I vil respektere deres anvisninger.  

Du/I kan se vores rute og afspærringstidspunkter på vores hjemmeside eller via disse direkte links:

Alm. rutekort: http://aarhushalf.dk/rute/

 

Afspærringer: http://aarhushalf.dk/afspaerring-under-loebet/ 

 

Har du/I spørgsmål eller kommentarer i forhold til ovenstående er I meget velkomne til at kontakte os på info@aarhushalf.dk

 
 

 

 

 

Med Venlig Hilsen / Kind Regards, 
 
Maria Byg Andersen 
EMACS 2017 
Observatoriestien 1, 
8000 Aarhus C 
 
 
Tryk her for et kort over ruten 

Tryk her for oversigt over afspærringer med tider
Træskibsforeningen i Aarhus | Fiskerivej 32 | 8000 Aarhus C | CVR nr 33114338 | E-mail: tsa@tsa.dk