Book 1:1 samtale
Se adresse

(mere) Nyt fra bestyrelsen maj 2022

« Tilbage
Dato: 24. maj 2022

(mere) Nyt fra Bestyrelsen, maj 2022.

Nordre Brygge.

På årsmødet blev de to forslag sendt til hjørne, da nogle medlemmer ikke syntes at brobygningsudvalget i tilstrækkelig grad havde været inddraget i processen.  Der har efterfølgende været 2 møder med brobygningsudvalget og interesserede parter, men med begrænset tilslutning og uden klare konklusioner.

De springende punkter er forholdet mellem æstetik og vedligeholdelse, og så prisen.

Imidlertid mener bestyrelsen ikke, at beslutningen og påbegyndelsen af arbejdet kan udsættes i det uendelige. Bl.a. skal der ansøges hos kommunen og fondsansøgninger er også i overvejelse. Derfor vil den videre proces være som følger:

Snarest efter sejlsæsonen afholdes et medlemsmøde om projektet, og derefter vil bestyrelsen tage stilling til hvordan det skal udføres. Derefter går processen i gang med ansøgninger og arbejde.

Parkering.

Generelt går det godt med implementeringen af parkeringssystemet. Systemet med løbende kontrol, foretaget af de enkelte sejlklubber, er nu påbegyndt, og der er registreret enkelte uden P-tilladelse eller manglende " 30 nætters" seddel. Disse medlemmer vil blive kontaktet med en venlig henstilling.

Hvis man bliver forsinket og ikke kan nå hjem skal man give klubben besked. Derfor har vi oprettet en mailkonto: parkering@tsa.dk. Hertil sender man en besked om forsinkelsen, og hvis der efterfølgende opstår problemer, kan de løses ved denne dokumentation.

Det er bestyrelsens klare holdning, at fuld opbakning til det nuværende parkeringssystem er betingelsen for at vi på sigt kan få et mere smidigt og overskueligt system. Så kære medlemmer; bak op!!!

Metalværksted.

Arbejdet med at forbedre forholdene i metalværkstedet går så småt i gang nu, hvor de fleste har fået deres både i vandet. I første omgang vil der blive etableret noget ordentlig belysning, siden vil der måske blive anskaffet et beskedent udvalg af værktøj.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
12. september 2022
Bådoptagning TSA 2022
Optagningsdatoer
Læs indlæg
27. august 2022
PisPotCup2022 sejladsbilleder
Album med billeder fra sejladsen
Læs indlæg
30. maj 2022
PisPotCup den 27. august Incl. resultatliste
Årlig navigationssejlads
Læs indlæg
Træskibsforeningen i Aarhus
Fiskerivej 32
8000 Aarhus C
E-mail: tsa@tsa.dk
Træskibsforeningen i Aarhus | Bogensegade 7, 4. tv | 8000 Aarhus C | Tlf.: +4587551102